Ιστολόγιο

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της πλατφόρμας μας.

  • Το πιο σύγχρονο λογισμικό στον κλάδο του Real Estate

    aCube Engineering Team

Μετά από αρκετούς μήνες δουλειάς είναι δύσκολο να περιγράψουμε τη χαρά μας καθώς είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε τα πρώτα δείγματα της πλατφόρμας μας. Έχουμε πλήρη επίγνωση πως ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρου ακούγεται αρκετά βαρύγδουπος. Ωστόσο πιστεύουμε στο έπακρον τα γραφόμενά μας και είμαστε εδώ για να αναδείξουμε την ποιότητα της δουλειάς μας.

Ο χώρος του Real Estate, δυστυχώς ή ευτυχώς είναι αρκετά υποτιμημένος στη χώρα μας. Παρ' όλα αυτά όμως θεωρούμε πως είναι ένας κλάδος ο οποίος παρουσιάζει ευκαιρίες ακόμα και σε περίοδο κρίσης. Θεωρούμε λοιπόν πως με τα κατάλληλα εργαλεία ο κάθε μεσίτης μπορεί να αξιοποιήσει αυτές τις ευκαιρίες και να σταθεί με αξιώσεις στην ελληνική αγορά. Έχοντας καθημερινή επαφή με σπουδαίους και έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δημιουργήσουμε μία web λύση για τη διαχείριση ενός μεσιτικού γραφείου.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να καλύψουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μεσίτες στην καθημερινότητά τους και να δημιουργήσουμε μία πλατφόρμα τόσο απλή στη χρήση, που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει εύκολα, τόσο ο νέος μεσίτης, όσο και ο παλιός.

Φυσικά η ανάπτυξη της πλατφόρμας δε σταματάει εδώ. Οι αναβαθμίσεις της θα είναι αρκετά συχνές και θα λαμβάνονται αυτόματα από όλους τους πελάτες μας. Είμαστε ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας για να διευκρινίσουμε οποιαδήποτε απορία σας, αλλά και για να ακούσουμε τις προτάσεις και ιδέες σας.

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017